O parte dintre fostii concurenti MPFM din sezonul 6 au fost invitati in platoul Star Matinal

O parte dintre fostii concurenti MPFM din sezonul 6 au fost invitati in platoul Star Matinal


fosti concurenti mpfm 6 in platoul Star Matinal

Casa MPFM s-a mutat in aceasta dimineata la Star Matinal. O parte dintre fostii concurenti din sezonul 6: Petru, Danut, Cristi, Mihaela si Mihai au fost prezenti in platoul emisiunii.

Iata mai jos cateva dintre afirmatiile pe care acestia le-au facut

Danut: „Competitia mi s-a parut fresh! In casa mi s-a parut mult mai greu decat in armata!”

Petrut: „M-am reintegrat in societate, nu sunt obisnuit sa stau intr-un mediu inchis! In casa a fost ca o armata! Am intrat cu ganduri serioase si chiar imi doream foarte mult sa imi gasesc jumatatea! Mai tarziu mi-am dat seama ca Georgiana nu intrase pentru omul petru, ci pentru concurentul Petru, pentru locul pe care il ocupam in clasament! Acum Maria si-a refacut viata!”

Cristi: „Am intrat in casa pentru Georgiana! Nu ne-am potrivit, ea a pus punct! Prima data m-a atras aspectul ei fizic. Nu ma asteptam ca Ali sa formeze un cuplu cu Georgiana, am vorbit cu el dupa ce a format un cuplu cu ea! Relatia mea cu Andrada se terminase in ianuarie-februarie si ne-am mai impacat pentru scurt timp in Marea Finala a sezonului 5. Nu mi-a picat bine cand am vazut ca Andrada a reintrat in concurs! Oficial sunt singur, neoficial nu!”

Mihaela: „Mihai a fost singurul care mi-a atras atentia! Nu vreau sa ma uit la filmuletele din competitie! Ne dorim un copil! Inca nu stiu daca sunt insarcinata, au trecut doar zece zile de cand am iesit!”

Mihai: „Am invatat multe lucruri in concurs! Ma uit tot timpul la filmuletul cu cererea in casatorie! Ne dorim ca la anul pe 11 setembrie sa facem si cununia religioasa! I-am zis Mihaelei ca trebuie sa faca un test de sarcina!”

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

2 Comentarii

  1. Am inteles ca se discuta intens si datorita imensitatii de cereri ale telespectatorilor si fanilor ,la o reincepere ,la o binemeritata reluare ,cu forte noi a Mpfm!Ar fi o treaba excelenta ,nicio o emisiune nu o poate egala !Sarmul ,spontaneitatea ,realismul,emotiile,dorintele ,bucuriile si sentimentele de bine pe care le genereaza Mpfm nu sunt egalate de alte emisiuni!

  2. Constantinescu Doina

    Din pacate sezonul 6 a fost un fiasco,o zapaceala, din care au iesit perdanti concurentii de drept, cei care au intrat la inceput de septembrie intr-o aventura care s-a transformat intr-o bataie de joc a lor dar si a sustinatorilor.Pacat de povestea de dragoste, dupa mine unica in cele 6 sezoane, dintre Geo si Edith la a carei rupere a pus din greu umarul si emisiunea. Daca producatorii mai au de gand sa repete porcariile astea, mai bine sa o lase balta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *