Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Oana MPFM 3, 25 ani, Bacau

Oana mpfm 3Oana are 25 de ani, este din Bacau si este nascuta in zodia fecioara. A terminat Facultatea de Drept, dar a lucrat ca educatoare. Este nonconformista si optimista si ii place inotul si lectura. A avut 2 relatii si ultima s-a terminat in decembrie.

Partenerul ideal trebuie sa fie brunet, atletic, cu simtul umorului, sa aiba ten masliniu.

Ce parere aveti despre Oana MPFM 3?

sursa foto: a1.ro

146 Comentarii

 1. ely 8 Iulie 2014 la 4:03 pm

  fereasca DUMNEZEU
  pe mama baeatuluicare o va avea ca nora
  pe oana
  sint mama de baiat
  DOAMNE FERESTE

 2. teodora 13 Iulie 2014 la 5:18 pm

  Cred ca multi o judeca din privinta unor lucruri din auzite si nu vazute….nu cred ca aceasta fata a destramat vreo familie, indiferent de cate invidii sunteti in stare sa spuneti. Clar este o fata care stie sa se distreze, este nonconformista, dar asta nu spune ca ea ar fi o fata neserioasa. Stie sa iubeasca si sa se lase iubita. Ce e rau in asta? Succes fetita si nu lua in seama toate rautatile, cine este fata de pacat sa arunce primul piatra !

 3. gabriela 13 Iulie 2014 la 9:34 pm

  oana esti cea mai sincera fata din competitie nu jignesti pe nimeni de acea tina si rei te invidiaza acum sau hotarat sa nu mai vorbeasca cei doi ei cred ca sunt votati mai mult daca tace dar lumea sa convis de ei

 4. Mari 16 Iulie 2014 la 10:49 am

  Oana te sustin pana in finala. Meriti sa fi mireasa acestui sezon!!! O sa-l votez si pe Laur. Va doresc sa fiti mereu fericiti si mult succes!!!

 5. ely 17 Iulie 2014 la 5:18 pm

  oana a venit aici sperind ca cel (dupa care suspina ea)
  o sa dea navala in emisiune dupa ea
  omul e zdravan la cap
  si zice bogda prosti ca a scapat de dracu

 6. loredana Ploiesti 19 Iulie 2014 la 7:57 pm

  Oana nu fii dezamagita, tot raul spre bine.Mireasa saptamanii pentru mine tot tu esti, asa ca nu dispera.Laur sa incerce sa fie increzator in tine, nu sa asculte orice fel de barfa. Cred ca din cauza asta saptamana asta voturile pentru voi au scazut. In general noi fecioarele suntem foarte tari din toate punctele de vedere, asa ca o sa reusesti, nu dispera. Iti doresc si tie si lui Laur sa reusiti sa treceti cu brio aceasta competitie si multa bafta. Va tin pumnii si va urez mult succes! Iar cei care te judeca pe nedrept sa isi vada de ale lor .

1 13 14 15