Oana MPFM 5 este insarcinata

Oana MPFM 5 este insarcinataoana mpfm 5 este insarcinataOana si Cosmin, unul dintre cele mai iubite cupluri MPFM 5, isi duc mai departea povestea de iubire inceputa in concurs. Cei doi indragostiti s-au logodit in cadrul competitiei in urma cu cateva luni, iar pe zi ce trece par din ce in ce mai fericiti, depasind cu brio momentele mai grele.

Imaginile postate aproape zilnic pe contul lor de facebook stau dovada ca se iubesc mai mult ca niciodata. Desi nu putini au fost cei care spuneau ca relatia dintre Oana si Cosmin MPFM 5 nu va fi una de lunga durata, iata ca Oana si Cosmin MPFM5 au dat vestea mult asteptata de fani.

Anuntul ca Oana este insarcinata a fost publicat chiar de Cosmin pe pagina s-a personala de facebook: „Buna ziua tuturor, ce faceti? Vrem sa va spunem ca noi suntem foarte fericiti, ne intelegem din ce in ce mai bine si ne iubim la fel de mult ca si pana acum. Va anuntam ca Oana este insarcinata si in curand vom deveni parinti!! Suntem cei mai fericiti pentru aceasta veste! Va pupam si va multumim ca sunteti alaturi de noi! O zi buna tuturor!”

Mesajele din partea sustinatorilor nu au intarziat sa apara.

„Felicitari sa aveti parte de un bebe sanatos si sa va bucutarti de el din tot sufletul, iar pentru Oana o sarcina si o nastere cat mai usoara.”, a fost mesajul postat de o sustinatoare.

Articole asemanatoare: