Prezentare baietii insotiti de mame: Tudor, Ciprian, Aurel si Stefan MPFM 5

Prezentare baietii insotiti de mame: Tudor, Ciprian, Aurel si Stefan MPFM 5tudor si luiza mpfm 5
1. Primul concurent ce a pasit pragul casei MPFM 5 a fost Tudor. Tudor a venit la MPFM 5 cu mama lui, doamna Luiza. Are 23 de ani si vine din Piatra Neamt. Despre el spune ca nu este o fire greu de suportat si stie sa aprecieze persoana de langa el. El a mai tinut sa adauge ca nu crede in dragoste la prima vedere.

Ciprian si Virginica mpfm 5
2. Cel de-al doilea concurent ce a pasit pragul casei MPFM 5 a fost Ciprian insotit de mama lui, doamna Virginica. Are 31 de ani si vine din Galati. De profesie este electrician auto si se considera un baiat intelegator, rabdator si nu in ultimul rand romantic. Isi doreste langa el o fata frumoasa, sufletista si inteligenta.

aurel si mioara mpfm 5
3. Aurel, al treilea baiat care a pasit pragul casei MPFM 5 a venit insotit de bunica lui, doamna Mioara. Aurel MPFM 5 are 22 de ani si vine din Targoviste. Si-a dorit foarte mult sa devina concurent la MPFM 5 iar visul i s-a indeplinit. Nu doreste ca viitoare iubita a lui sa fie posesiva, dar cauta ca aceasta sa fie inalta si frumoasa.

stefan si maria mpfm 5
4. Stefan a venit insotit de bunica lui, doamna Maria. Are 20 de ani si vine din Braila. Stefan MPFM 5 cauta cu simtul umorului, intelegatoare si care sa il iubeasca. Si-ar dori sa se casatoreasca si sa ia Marele Premiu.

sursa foto: captura a1.ro

Articole asemanatoare: