Prima Gala Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 6, 3 septembrie 2016

Prima Gala Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 6, 3 septembrie 2016Deschiderea sezonului 6 MPFM are loc astazi, incepand cu ora 17:00. Concurentii din sezoanele anterioare vor fi prezenti in platoul emisiuni, acolo unde isi vor lua ramas bun de la telespectatorii care i-au indragit si sustinut pe parcursul intregului sezon. Acestia vor lasa loc noilor concurenti. Cine sunt noii concurenti MPFM 6 urmeaza sa aflam incepand cu ora 20:00, atunci cand in platou vor pasi rand pe rand fete si baieti insotiti de mame sau singuri. Daca doresti sa afli cine sunt noii concurenti Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 6, aici vei afla prima data, dupa ora 20:00. Cati baieti si cate mame isi insotesc fii? Se anunta un sezon 6 MPFM cu multe surprize.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 septembrie 2016, de la ora 10:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Daca saptamana trecuta Adriana a fost desemnata mireasa sezonului cinci MPFM, astazi a fost anuntat si mirele sezonului 5. Valentin este mirele anului 2016.

In prima parte a galei de astazi, de la ora 17:00, am putut vedea cateva imagini video cu schimbarile care au avut loc in cele doua case unde vor locui concurentii sezonului 6. De asemenea, am putut urmari cum sunt vazuti viitorii competitori prin ochii celor dragi.

S-au dat cateva imagini in premiera cu noii concurenti Mireasa Pentru Fiul Meu sezon 6 si cu ce gand pasesc pragul editiei cu numarul 6 a celui mai iubit really show matrimonial. De la ora 20:00 ii vom cunoaste in „carne si oase”.

Camera secretelor este un loc special unde fiecare concurent din sezonul 6 isi va lasa acolo secretele. In fiecare luna, un juriu format din mamele baietilor din competitie vor vota mireasa acelei luni. Premiul cel mare al sezonului 6 este in valoare de 500 000 de Ron.

Premiul de 158 828 Lei, pierdut de Constantin sezonul trecut, s-a reportat pentru sezonul 6.

S-au facut nominalizari. Fiecare fata a trebuit sa nominalizeze doi baieti pe care nu ii mai doresc in casa. Cristian si Emil au primit cele mai multe nominalizari din partea fetelor. Cei doi baieti au ratat sansa de a le cunoaste pe fete inca din prima seara a sezonului 6 MPFM si au intrat in cursa spre eliminare.

O greseala a unui membru din stafful emisiunii a facut ca astazi, inainte de a incepe sezonul 6 MPFM, pe siteul de votare sa apara o parte dintre noii concurenti MPFM 6.

Imagini cu viitori concurenti MPFM 6:

Fete – Mireasa pentru fiul meu sezon 6

fete mpfm 6

Baieti MPFM sezon 6
baieti mpfm 6

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: