Pune aceste două ingrediente în cafea şi vei scăpa rapid de grăsimea de pe abdomen

Pune aceste două ingrediente în cafea şi vei scăpa rapid de grăsimea de pe abdomen


Scapă rapid de grasimea de pe abdomen

Mulți oameni din întreaga lume adoră cafeaua şi o consumă mai ales dimineaţa. Cu toate acestea, puţini dintre ei ştiu că această băutură nu oferă doar un impuls de energie, ci poate accelera metabolismul şi ne poate proteja de diverse boli.

Așa că, dacă te lupţi cu kilogramele în plus şi îţi doreşti să arzi rapid grăsimea de pe abdomen, poţi să îţi transformi foarte uşor cafeaua într-o băutură ce te va ajuta să scapi de surplusul de grăsime. Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente: ulei de nucă de cocos, scorțișoară, miere și cacao, apoi să le adaugi în cafea.

Procedând astfel, poți pierde până la 10 kilograme într-o lună.

Aceste ingrediente vor îmbunătăți gustul cafelei, vor accelera metabolismul şi corpul tău va arăta rapid aşa cum îţi doreşti.

Scorțișoara este un ingredient de mare ajutor, care are multe proprietăţi medicale şi este folosită de sute de ani. Are un conţinut bogat de antioxidanţi şi proprietăți anti-îmbătrânire şi anti-inflamaţie. De asemenea, ajută la accelerarea metabolismului și descompune zahărul în energie.

Uleiul de cocos conţine o cantitate însemnabilă de grăsimi sănătoase. Are capacitatea de a îmbunătăţi metabolismul şi creşte consumul de energie, fapt ce duce la arderea eficientă a grăsimilor.

Mierea este, de asemenea, un ingredient uimitor care conţine multe vitamine şi minerale precum fier, fosfor, sodiu, potasiu, zinc și calciu, care sunt esențiale pentru dizolvarea grăsimii. Încearcă să foloseşti miere naturală, organică.

Amestecul care te scapă rapid de grăsimea de pe abdomen:

Ingrediente:

3-4 ceaşcă de ulei de nucă de cocos
scorțișoară
1-2 ceaşcă de miere (opţional)
1 linguriță cacao (opțional)

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele într-un bol mic şi amestecă bine până când vei obține un amestec omogen. Depozitează amestecul într-un borcan și păstrează-l în frigider.

Cum se foloseşte:

Adaugă una sau două lingurițe din acest amestec în cafea, în fiecare dimineață, în timp ce încă este fierbinte. Amestecă bine timp de câteva secunde. După o lună te vei putea bucura de rezultate.

Articole asemanatoare:

Distribuie si prietenilor tai:Share on Facebook85Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
Etichete: