Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Raymond Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 3

Raymond mpfm 3Raymond are 22 de ani, este student si locuieste in Cristian, judetul Brasov. Este nascut in zodia capricorn.

A practicat fotbalul, iar in prezent este pasionat de pescuit. Sora lui este Vanessa, concurenta in sezonul trecut. Doreste o fata sincera si linistita.

Ce parere aveti despre Raymond MPFM 3?

66 Comentarii

 1. george 21 Iunie 2014 la 5:51 pm

  Raimond si Constantina voi a-ti auzit de facultati?
  Voi a-ti venit aici sa va stie lumea. Este?
  Pacat a-ti luat locul altora care poate erau inteligenti si nu faceau romania de ras prin prezenta lor in aceasta emisiune

 2. teodora 2 Iulie 2014 la 3:33 pm

  Se vede clar ca a fost bagat in casa de catre staf…avea pile…ca el nu e bun de nimic…mai nou au contract cu familia lui pentru nu stiu ce emisiune…asta spune totul…iar Vaida se face ca nu au nici o treaba…nu i-o fi rusine ?….cat de prosti ne credeti…dar VOI sunteti asa, nu noi.Am priceput jocul vostru, RUSINE ! si Jos cu papalaul…se stie ca voi vreti ca el si tiganca lui sa castige si asa va fi, pun pariu! Nu ma mai uit la emisiunea voastra de rahat! De hahalera, certa si scamndal, nu iubire si dragoste nevinovata , asa cum vreti sa para!

 3. ely 17 Iulie 2014 la 5:39 pm

  rey trebue sa iti asumi tot
  stiai unde vii
  nu mai jigni

 4. Edit 30 Iulie 2014 la 3:24 pm

  Cu atata educatie, bani si experienta de viata chiar era nevoie sa te faci de ras in fata oamenilor normali amestecandu-se cu o tiganca? Tiganul poate sa fie frumos,educat, bogat,tot tigan ramane.Daca de casatoresti cu ea,faci copil, el niciodata nu va scapa de apelativul de pui de tiganca.Daca acesta era visul tau, trebuia sa stai acasa,si acolo gaseai o tiganca, nu era nevoie sa fii privit de o intreaga tara cu scarba.

 5. teodora 4 August 2014 la 6:34 pm

  IMPUSCA-TE IN CAP CU TIGANCA TA CU TOT

 6. Meda 14 August 2014 la 4:55 pm

  Ti-ai aratat si ultima ramasita de bun simt.N-am crezut nicio clipa ca o placi pe Constantina,dar impreuna cu familia ta ati jucat tare de la inceput.N-a reusit impiedicata de sora-ta sa aduca ceva bani familiei si te-au expediat pe tine,un badaran,urat,incult,prost crescut si infatuat pe deasupra.Tu te-ai uitat vreodata in oglinda sa vezi cum arati?Asa cum spun multi;ca un urangutan,ba mai ai si reale probleme la mansarda,asa ca Tina,desi e tiganca,e de 100 de ori mai frumoasa si mai buna ca tine.Cand ati auzit ca e tiganca ,ati inceput cu scenarita dar mai era pe locul intai si va suradea sa luati ceva lovele de pe urma ei.Sa va fie rusine,familie de nimic ce sunteti!

1 5 6 7