Reactia lui Geo MPFM 6, dupa ce Ali si Edith s-au impacat: „Eu m-am hotarat sa…”

Reactia lui Geo MPFM 6, dupa ce Ali si Edith s-au impacat: „Eu m-am hotarat sa…”


geo mpfm6

Publicul emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” a ramas surprins cand a aflat ca doi dintre fostii concurenti, Ali si Edith s-au impacat, desi acestia negau ca vor mai forma un cuplu in afara casei, dar oare care este parerea lui Geo, si el fost concurent MPFM care a incercat sa o cucereasca pe Edith?

De cand a aflat ca Edith si Ali s-au impacat, Geo se pare ca incearca sa isi ocupe timpul cu alte activitati si sa nu bage in seama ceea ce face cea cu care isi dorea o relatie.

In timp ce Edith si Ali isi continua povestea de iubire inceputa in casa MPFM 6, Geo isi vede de „ale lui”. Fostul concurent al emisiunii „Mireasa Pentru Fiul Meu” difuzata pana pe 4 martie pe Antena 1 si-a petrecut ziua plimbandu-se pe motocicleta, incercand sa stea departe de vorbele care circula pe internet.

Salutare dragilor!!! Intr-o asa zi frumoasa cu mult soare, eu m-am hotarat sa fac o plimbare cu motorul!„, a scris Geo pe contul personal de facebook.

In casa MPFM6 Geo nu a format un cuplu cu Edith, dar au anuntat ca dupa ce sezonul se incheie si vor iesi afara vor incepe o relatie. Lucrurile nu au stat deloc asa, iar cel care a cucerit-o pe Mireasa Sezonului 6 a fost tot Ali, desi putine persoane mai credeau ca cei doi se vor impaca.

sursa foto: facebook[.]com

Articole asemanatoare: