Meniu

Sorin Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 3

Sorin mpfm 3Sorin are 26 de ani, este nascut in zodia taur si vine din Timisoara. A terminat Facultatea de Tehnica dentara si lucreaza in domeniu.

_

Practica si modelingul in timpul liber. Se declara ca fiind un tip hotarat, sociabil, romantic. Este pasionat de fotbal, pescuit si muzica. Doreste o fata romantica, independenta, comunicativa.

Ce parere aveti despre Sorin MPFM 3?

sursa foto: a1.ro

39 Comentarii

 1. emilia dragoi spune:

  timisoreanul nostru drag te vrem pina in finala ca au mai fost si in alte sezoane si s-au dat batuti ,tu fi invingator!emili ,doina ,irina,mitina,..TIMISOARA

 2. ely spune:

  sorin a ales o inchisoare placuta
  NU de insuratoare ii arde lui acum

 3. ely spune:

  80la suta au intrat in casa din aceleasi cosiderente
  ca si sorin

  5

 4. simona spune:

  SORIN NU MAI SUFERI DUPA CLAUDIA NU ESTE DE TINE AR TREBUI SA TE ORIENTEZI CATRE GINA CARE IMI PLACE MULT ESTE SERIOASA DRAGUTA SI CU CAPUL PE UMERI DAR BAIETILOR LE PLAC IN GENERAL FETE SMECHERE SI NU ESTE BINE.CLAUDIA S-A LUAT DUPA DIANA SI DE ACEEA A PLECAT SI BINE A FACUT EA VENIT PENTRU DIVERTISMENT NU SA SE MARITE.

 5. ADELA spune:

  Daca vei ramane cu Claudia vei avea o mare dezamagire,este plina de ea pe ceva ce e defapt zero barat, incearc sa ai standrde mai sus, ea este rea,piti,puturoasa,proasta…….o dansatoare la bara de fapt! te pup

 6. excelsior spune:

  paparuda. se mladie la vanturile lui andrei

 7. marius spune:

  bravo sorine esti timisorean de-al meu…te vreau pana in finala!!! nu te lua dupa toti si sper sa fii fericit cu claudia afara :) TIMISOARA TE SUSTINE!!!

 8. Andreea spune:

  cum il mai cheama nume de familie ..au un facebook ?

 9. Diana spune:

  Doamne, cat est de prost!Are facultate de tehnica dentara si nu stia unde este muschiul sternocleidomstoidian!Mai mare rusinea!