Steliana o concurenta controversata?!

Steliana o concurenta controversata?!Dintre cele patru concurente intrate in casa Mireasa Pentru Fiul Meu la Gala Saptamanii trecute, Steliana a fost singura care si-a exprimat dorinta de a cunoaste un baiat si anume pe Razvan. Pe cat de hotarata a venit, pe atat de dezamagita a ramas de atitudinea lui Razvan fata de ea. Steliana spune ca el a discutat cu celelalte trei fete nou intrate, dar pe ea a ingnorat-o, ceea ce o face sa creada ca Razvan nu o place.

Duminica, fetele nou intrate au mers in vizita in Casa Baietilor, unde Steliana a avut cateva discutii in contradictoriu cu Florin. Ea il caracterizeaza pe Florin ca fiind flegmatic, arogant, intepat si se crede atotstiitor.

Despre bunica, Steliana a spus ca este un om de nimic, deoarece se da bine pe langa toti si ezita sa-si spuna parerea. Aceasta, in replica, spune ca nu i- ar trebui toata viata o fata precum Steliana si chiar o s-o nominalizeze la primele nominalizari.

Florin a ajuns la concluzia ca Steliana a venit pornita sa se certe cu el, respectiv cu bunica si dupa aceste discutii, pentru el, Steliana este egala cu zero.

Nici celelalte concurente nou intrate nu aproba comportamentul Stelianei. Iuliana spune despre aceasta ca este genul de persoana care te intreaba, dar nu te lasa sa raspunzi. Narcisa a catalogat situatia creata de Steliana, vis-a-vis de Razvan, ca fiind penibila si spune ca este curioasa cum ar reactiona aceasta la o gluma.

Articole asemanatoare: