Tatiana, Alexandra, Maria şi Nicoleta MPFM 5 – noile concurente

Tatiana, Alexandra, Maria şi Nicoleta MPFM 5 – noile concurenteTatiana MPFM 5
Tatiana mpfm 5
Tatiana este in zodia taur, are 21 de ani si vine din Fetesti, judetul Ialomita. Tatianei ii place sa danseze, sa deseneze si sa se dea cu rolele. Se descrie ca fiind o fire mai lipicioasa. Cauta un sot inalt, cu ochii caprui, care sa o respecte, sa o inteleaga si sa fie intotdeauna prima in ochii lui. Parintii ei sunt divortati, dar nu a mai tinut legatura cu tatal ei.

A avut doua relatii. Ultima relatiei a Tatianei s-a incheiat in urma cu un an, iar cea mai lunga relatie pe care a avut-o a durat patru ani.

Tatianei ii place de Alexandru, iar din casa fetelor crede ca cel mai bine s-ar intelege cu Emilia. In schimb nu o place pe Natasa.

Alexandru: „Tatiana este o fata draguta, dar ramane de vazut daca poate fi ceva intre noi.”

Alexandra MPFM 5
Alexandra mpfm 5

Alexandra este in zodia scorpion, are 19 ani vine din Slatina. Se descrie ca fiind o fire glumeata, rebela si sincera. Se enerveaza repede cand este mintita. Nu ii plac baietii foarte inalti. A castigat numeroase medalii la concursuri de dansuri moderne.

Ultima sa relatie a durat cinci ani de zile si s-a terminat in urma cu o luna. Spune ca inca mai are sentimente pentru fostul iubit, dar vrea sa il uite. A intrat in competitie pentru o experienta noua si pentru a-si cunoaste jumatatea.

Alexandra este atrasa de Vladut: „Imi place fizic, este mai micut si ramane de vazut daca ne intelegem!”

Ultima relatie a Alexandrei s-a inchieat acum doar trei saptamani, dupa cinci ani de iubire. S-au despartit din cauza geloziei, a neincrederii.

Maria MPFM 5
Maria mpfm 5

Maria este in zodia gemeni, are 26 de ani si vine din Comuna Rasova, judetul Constanta. Se descrie ca fiind o fire vorbareata, vesela si de gasca. Isi doreste ca viitorul iubit sa fie vorbaret ca si ea, intelegator si nu in ultimul rand sa o iubeasca.

Ii plac baietii spontani, vorbareti si degajati.

Maria mai are doi frati care sunt plecati in strainatate. A avut doua relatii serioase. Ultima sa relatie a fost de un an si sase luni si s-a incheiat anul trecut, din cauza distantei.

Crede ca cel mai bine se va intelege cu Emilia: „In afara de Emilia, cu niciuna dintre fetele vechi nu ma voi intelege, sunt foarte rele. Emilia spune lucrurilor pe nume, nu are nimic de ascuns, este o fata degajata.”

Nicoleta MPFM 5
Nicoleta mpfm 5
Nicoleta este in zodia gemeni, are 20 de ani si vine din Popesti-Leordeni. Nicoleta se descrie ca fiind o fire ambitioasa, directa si ii place sa spuna lucrurilor pe nume.

A venit pentru a-si gasi jumatate. Doi dintre baieti i-au atras atentia.

Cea mai lunga poveste de iubire a Nicolaetei a durat trei ani, dupa care a suferit chiar si o depresie.

Printre pasiunile sale se numara dansul, lectura si plimbarile. Isi doreste un partener inteligent, respectuos, amuzant si descurcaret. Ii place de Florin, dar nu il poate suferi pe Aurel.

sursa video: youtube

Articole asemanatoare: