Traian si Corina o relatie fara viitor?

Traian si Corina o relatie fara viitor?Traian si Corina cuplu controversatTraian si Corina formeaza cel mai controversat cuplu din aceasta editie a emisiunii MPFM. La un moment dat, mama lui spunea ca au inceput cu stangul si poate ar fi mai bine sa incheie aceasta relatie.

Faptul ca el a fost cel care a pus punct de mai multe ori si tot el a hotarat sa reia relatia, dar numai la indemnurile tatalui sau, i-au facut pe majoritatea celor din casa, dar si de afara, inclusiv mama Corinei sa creada ca el nu are sentimente adevarate pentru ea. S-au mai adaugat si afirmatiile lui cum ca nu simte nimic pentru ea, dar si gesturile si comportamentul pe care le are in prezenta ei si care dau senzatia ca nu se simte bine in acest cuplu si deabia asteapta un motiv sa se desparta.

Multi au acuzat-o pe Corina ca in „iubirea ei oarba” si-a renegat propria mama, altii o caracterizeaza ca fiind naiva si lipsita de personalitate, pentru faptul ca accepta orice din partea partenerului sau din teama de a nu-l pierde. Vezi aici un clip cu cei doi.

Oare vor putea trece peste diferentele existente atat intre ei, cat si intre parinti? Oare Traian o iubeste cu adevarat, fiind dispus sa-si asume responsabilitatea unei familii?

Sursa foto: facebook.com

Articole asemanatoare: