Va pleca Andrei cu Adina?

Va pleca Andrei cu Adina?Andrei si Adina mpm 3La gala saptamanii trecute, Adina, fosta iubita a lui Andrei a intervenit telefonic pentru a spune ca acesta a vorbit cu ea prin sms-uri pana in ultima zi inainte de a intra in competitie.

Andrei a recunoscut ca intrat in casa pentru a o uita, dar inca o mai iubeste si in acel moment a sustinut ca isi va cere eliminarea.

In emisiunile ce au urmat, Andrei a primit sfaturi atat din partea celor din casa ca sa lase in urma trecutul si sa se gandeasca mai mult la viitor, cat si din partea sustinatorilor.

La gala de sambata, 5 octombrie, a venit in platou sora lui Raymond, Vanessa. Dupa terminarea galei, pe antenaplay s-au dat imagini in care Andrei a sustinut ca s-a indragostit de aceasta. Intr-o discutie pe care a avut-o cu baietii, el a marturisit care este topul lui: 1. Adina, 2. Vanessa, 3. Denisa, 4. Constantina, dar a tinut sa precizeze ca atat cu Denisa cat si cu Constantina nu va forma niciodata un cuplu.

Dupa ce a vazut cele spune de Andrei, Vanessa a postat urmatorul mesaj pe facebook: „Andrei ar putea face o cerere pentru mine!„.

In emisiunea de ieri, Vanessa a trimis un nou mesaj: „Am vazut materialul pe Aplay si am ramas impresionata de spusele lui Andrei! Sclipirea nu ai avut-o in zadar! Sper sa fie ceva frumos. Raymond, fa ce-ti spune inima si nu uita ca te iubim!”.

Pe facebook circula si o scrisoare din partea unei alte iubite a lui Andrei, Elinka Te Ducan. Scrisoarea a fost tradusa si trimisa de fanii lui Andrei la emisiune. Aceasta il indeamna sa uite ce a fost urat, in trecut si sa priveasca cu incredere spre viitor, mai ales ca, spune ea, el merita tot ce este mai bun.

In acesta seara, la gala de la ora 20:30, Adina va veni din Italia si va fi prezenta in platoul emisiunii. Nu doar Adina va fi prezenta in platou, ci si fratele lui Andrei care se opune relatiei dintre cei doi.

Ce decizie credeti ca va lua Andrei?

sursa foto: facebook.com

Articole asemanatoare: