Valentin, Robert, Emanuel si Constantin MFPM 5

Valentin, Robert, Emanuel si Constantin MFPM 51. Valentin MPFM 5

valentin mpfm 5

Valentin este din Botosani si are 22 de ani. Printre calitatile sale se numara sinceritatea si perspicacitatea, iar ca hobbyuri ii place foarte mult sa joace tenis de masa si de camp. Fata ideala pentru el ar trebui sa fie sincera, cu principii, inteligenta si stabila emotional. O alta pasiune a sa este editarea de poze.

2. Robert MPFM 5

robert mpfm 5

Robert are 19 ani si vine din Bucuresti. De profesie este sportiv. A luat mai multe medalii printre care una in care a iesit campion national la rugby si una la karate. Isi doreste o fata simpla, cu principii si cu caracter. Spera sa ajunga in Marea Finala si daca isi gaseste jumatatea sa se si casatoreasca.

3. Emanuel MPFM 5

emanuel mpfm 5

Emanuel are 31 de ani si vine din Targul-Secuiesc. Este de etnie machiara dar este cetatean roman. Se considera un tip destul de pozitiv si a venit cu gandul de a-si intalni jumatatea. Isi doreste o sotie frumoasa, sincera, intelegatoare, tandra, altruista si cat mai calda. Se vede pana in finala din cauza ca se considera un om sincer.

4. Constantin MFPM 5

constantin mpfm 5

Constantin vine din Talmaciu, judetul Sibiu si are 30 de ani. De profesie este barman-ospatar. Viitoare sotie a lui Constantin trebuie sa fie frumoasa, desteapta si sa stie ce vrea de la viata.

Articole asemanatoare: