Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2015Descoperiti secretul despre care se credea ca a fost uitat si foarte bine ascuns! Ce plan au pus la cale doamna Andreea, mama lui Elly cu fiica ei? De la ora 14:00 si 17:00 Finala Saptamanala incepe cu subiecte de ultima ora! Cursa spre castigarea masinii aprinde scantei intre concurentii MPFM4! Cine va castiga, astazi, jocul imunitatii! Cine va fi eliminat din cursa pentru masina si ce pereche va avea parte de o calatorie de vis? Viitorul unui cuplu atarna de un fir de ata! A fost un pact secret intre verisoara, mama si fiica? Tatal lui Elly MPFM4 spune adevarul! Cristiana MPFM 4 a iesit Mireasa Saptamanii pentru prima data.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antena play. Stresul si nervii sunt gata sa cedeze. Ionela, convinsa ca singura ei sansa de a ramane in cursa pentru masina era castigarea imunitatii. Cu toate aceasta a pierdut proba imunitatii, iar Danut MPFM4 a eliminat-o din joc.

Concurentii au luat decizii dificele ce schimba intreg parcursul sezonului 4. S-au facut nominalizari. Cristi si Radu au primit cele mai multe nominalizari.

In aceasta saptamana Elly a primit vesti uluitoare de acasa. Concurenta si mama ei, doamna Andreea, au fost acuzate ca ar fi pus la cale un plan secret. Iata unul din e-mailurile care ajuns la staff: „Apreciem ca domnul Ion a facut un pic de lumina in misterul de la Clinceni, dar va rugam sa mai punctati urmatoarele aspecte: 1. Iulia a fost la Clinceni in cadrul vizitei lui Cristian si Elly (a stat ascunsa si a vorbit cu verisoara ei, cand aceasta s-a dus sa-si ia adidasii uitati acasa – pretext gasit de doamna Andreea ca sa favorizeze aceasta intalnire). Va rog sa o intrebati pe Elly daca i-a spus iubitului ei ca verisoara era acolo. Va rog sa o intrebati ce i-a povestit Iulia, din moment ce Elly a plecat suparata (dupa spusele domnului Ion). Coincidenta sau nu, dupa aceasta vizite, ea a inceput sa doarma in fiecare seara cu Cristian in casa, ca sa-l evite (instructiune clara de la Iulia). Dupa plecarea lui isi revine miraculos de fiecare data. 2. Sa o intrebati daca i-a povestit logodnicului ei ce a vorbit cu mama ei si cu Iulia referitor la relatia lor in acele 17 ore; cu ce plan a revenit in casa mpfm si sa aiba curajul sa recunoasca ce le-a promis. 3. De ce cand a fost acasa in ianuarie, mama ei nu a lasat-o sa vorbeasca de doua ori la telefon cu Cristian, desi el a sunat de mai multe ori.. De ce a tinut-o inchisa in casa si nu a lasat-o sa mearga la Giurgiu? Oare cine ar putea sa creada ca aceasta fata, atat de influentata de mama si verisoara, nu le va asculta si afara? 4. De ce sfaturile mamei le pune in aplicare atat de rapid („tine supararea mai mult… nu mai lasa de la tine… esti prea atenta cu el”), dar in schimb, ce-i cere Cristian sa faca (sa fie atenta la ton, sa nu mai fie rece, sa-l impace), nu reuseste nici cum, desi i-a explicat de atatea ori. Oare asta nu arata clar spre cine inclina balanta?”

Clasamentul la fete:
Locul 1 Cristiana
Locul 2 Elly
Locul 3 Andrada

Clasamentul la baieti:
Locul 1 Cristian
Locul 2 Marian
Locul 3 Cristi

Radu a intrat in cursa spre eliminare.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: